6 月 6 日 (星期四) | 會員登記|會員中心
Nikon 單反討論區
Post new topic   Reply to topic  到最上層  |  回到主題  |  搜尋 
頁數: « 1... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11共 161 回應
上個主題 :: 下個主題  
作者 訊息

F4sfever

上載我的肖像
題目Re: 體育作品分享區     Post time: 7 月 21 日

DSC_0722L

DSC_0723L

接倒 & 接唔倒 !

Ho 兄 這哥哥有啲似 那位羽毛球哥哥
Back to top

HOCKCHO

上載我的肖像
題目Re: 體育作品分享區     Post time: 7 月 22 日

F4sfever
有多少似
可能失散多年 :)
觀看用戶檔案 回覆 Back to top

HOCKCHO

上載我的肖像
題目Re: 體育作品分享區     Post time: 7 月 27 日

大腳 :)

HOCKCHO

上載我的肖像
題目Re: 體育作品分享區     Post time: 7 月 30 日

F4sfever

上載我的肖像
題目Re: 體育作品分享區     Post time: 7 月 31 日

DSC_6670L

winnwong

上載我的肖像
題目Re: 體育作品分享區     Post time: 8 月 1 日

終於有啲sports相了, 今次用了384影, 由下午影到晚上, 分享初次影hockey 劣作, 阻了啲"訂", 莫怪

tby25800

上載我的肖像
題目Re: 體育作品分享區     Post time: 8 月 2 日

good~

F4sfever

上載我的肖像
題目Re: 體育作品分享區     Post time: 8 月 3 日

Miss WinnWong
拍得開心 post得開心 睇得開心
拍多一種題材 = 相機多一樣功能

DSC_6727L

舊作 D70 AF80-200mm 小朋友身形小, 距離要行近啲
所以 小孩子的相片 景深可較淺 !

winnwong

上載我的肖像
題目Re: 體育作品分享區     Post time: 8 月 4 日

拍多一種題材 = 相機多一樣功能
============

like

pby14700

上載我的肖像
題目Re: 體育作品分享區     Post time: 8 月 5 日

good~~

F4sfever

上載我的肖像
題目Re: 體育作品分享區     Post time: 8 月 5 日

DSC_6715L

DSC_6712L

HOCKCHO

上載我的肖像
題目Re: 體育作品分享區     Post time: 8 月 6 日

《悠然自樂》
唔記得有冇貼過呢幅,大同小異 :)

F4sfever

上載我的肖像
題目Re: 體育作品分享區     Post time: 8 月 6 日

未002

未003

未004

未命001

HOCKCHO

上載我的肖像
題目Re: 體育作品分享區     Post time: 8 月 7 日

6 Aug (周六)午路過,當時尚有二十分鐘閒餘時間,見兩隊學生欖球賽,隨手拍攝幾幅... :)
容後 逐壹 縮圖加框上傳 分享,純粹 路過隨拍些 體育性質 畫面... :)
#01↓

#02↓

#03↓

HOCKCHO

上載我的肖像
題目Re: 體育作品分享區     Post time: 8 月 7 日

6 Aug (周六)午路過,當時尚有二十分鐘閒餘時間,見兩隊學生欖球賽,隨手拍攝幾幅... :)
容後 逐壹 縮圖加框上傳 分享,純粹 路過隨拍些 體育性質 畫面... :)
#04↓

#05↓

#06↓

頁數: « 1... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11共 161 回應
Post new topic   Reply to topic  到最上層  |  回到主題  |  搜尋 

討論區列表  |  Need a Login? Register Here 
 User Login
 User Name:
 Password: