5 月 14 日 (星期二) | 會員登記|會員中心
Sony 單反討論區
Post new topic   Reply to topic  到最上層  |  回到主題  |  搜尋 
頁數: 1 2 3 4 5共 64 回應
上個主題 :: 下個主題  
作者 訊息

gisolury

上載我的肖像
題目Re: Sony A65/A77 揮手區     Post time: 2 月 20 日

Many places got A77 body and kit
Back to top

YUI1031

上載我的肖像
題目Re: Sony A65/A77 揮手區     Post time: 2 月 21 日

body
觀看用戶檔案 回覆 Back to top

亡女相心

上載我的肖像
題目Re: Sony A65/A77 揮手區     Post time: 2 月 22 日

今日終於買到77body,現在差電中^^,
在肥花入9990>_<送Class(10)8G卡和保護貼.....
手上的適馬10~20mm 3.5和50mm1.4都要上適馬更新>_<

cch0525

上載我的肖像
題目Re: Sony A65/A77 揮手區     Post time: 2 月 22 日

Me2, 支SIGMA 50.4 要拎上CS更新,唔知要擺底幾耐呢…

亡女相心

上載我的肖像

一陣收工就去更新,CS是不是北角那呢*―*

cch0525

上載我的肖像

Mon-Fri: 9:30-1:00, 2:00-5:30
Sat: 9:30-12:30

同我返工 d 時間撞到應一應,妖!

亡女相心

上載我的肖像

更新完了^_^大概用了20分鍾,員工好客氣good

wah21

上載我的肖像

星期一問混全世界都話未知幾時有淨 body賣,因心急
所以出了 kit 再以$4600 連所有贈品出讓給朋友,點
知今日已有淨 body賣,忍 2天慳$400!!!!!!!!!!!!

ken0569

上載我的肖像
題目Re: Sony A65/A77 揮手區     Post time: 2 月 23 日

師兄~唔用KIT鏡有咩好介紹?
因為我見枝KIT淨買都係貴360左右...
淨鏡下跌左價...而KIT SET就無減過...
好似無咩平過咁..

亡女相心

上載我的肖像
題目Re: Sony A65/A77 揮手區     Post time: 2 月 23 日

如果新手,用跟機變焦鏡其實非常悉合,
大光圈SSM也不貴,

亡女相心

上載我的肖像

A77Sigma50mm1.4
Photobucket
A77Tamron90mmMicro
Photobucket
Photobucket
Photobucket

card74

上載我的肖像

16-80細蔡+70-400 已足夠一般拍攝要求

希望明天買到A77 Body 唔使再用5N打雀

cch0525

上載我的肖像
題目Re: Sony A65/A77 揮手區     Post time: 2 月 24 日

C 兄部 NIKON 3 防好唔好用 ar?
對呢部好有興趣...

另外你支 SIGMA 駛唔駛 update firmware ar?
我果支要拎上 CS 度攪, 順便擺底 cal 鏡...

亡女相心

上載我的肖像
題目Re: Sony A65/A77 揮手區     Post time: 2 月 24 日

一般DC仔特效有齊,外形粗獷,唔平>_<,DC畫汁,
和你一樣要上CS><

card74

上載我的肖像

買到了A77 Body 旺角 $9990 百仔

頁數: 1 2 3 4 5共 64 回應
Post new topic   Reply to topic  到最上層  |  回到主題  |  搜尋 

討論區列表  |  Need a Login? Register Here 
 User Login
 User Name:
 Password: