5 月 15 日 (星期三) | 會員登記|會員中心
Sony 單反討論區
Post new topic   Reply to topic  到最上層  |  回到主題  |  搜尋 
頁數: 1 2 3 4 5共 62 回應
上個主題 :: 下個主題  
作者 訊息

thebone

上載我的肖像
題目HX1 作品交流區     Post time: 8 月 8 日

好玩...好玩...還是好玩...

Back to top

thebone

上載我的肖像
題目Re: HX1 作品交流區     Post time: 8 月 10 日

辱日玩左一個下晝, 發現自己竟然一張相都冇映過, 只係不斷拍片...

http://www.youtube.com/watch?v=20HPeN9hQRY

下下都手持zoom盡560, 發覺真係要支腳先掂...
觀看用戶檔案 回覆 Back to top

thebone

上載我的肖像
題目Re: HX1 作品交流區     Post time: 8 月 10 日

印像中冇乜邊部DC拍片有手動對焦, close up 淺景深玩變焦都幾得意...

http://www.youtube.com/watch?v=Oe0IRnVo8lU

無理由

上載我的肖像
題目Re: HX1 作品交流區     Post time: 8 月 11 日

Photobucket

無理由

上載我的肖像
題目Re: HX1 作品交流區     Post time: 8 月 11 日

Photobucket

無理由

上載我的肖像

Photobucket

Photobucket

無理由

上載我的肖像

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

無理由

上載我的肖像

無理由

上載我的肖像

無理由

上載我的肖像

surewin6868

上載我的肖像
題目Re: HX1 作品交流區     Post time: 8 月 12 日

Photobucket

vickycheng

上載我的肖像
題目Re: HX1 作品交流區     Post time: 8 月 13 日

bone兄
連續落咗咁多日雨
冇得影相
唯有翻炒冷飯
有d貼過....有d未貼過......
小弟獻醜了

《 全部直出 re-size only 》

vickycheng

上載我的肖像
題目Re: HX1 作品交流區     Post time: 8 月 13 日

thebone

上載我的肖像

Vicky兄, D全景相好有壓迫力, 睇唔出有駁位, 好!!

我覺得要有D技巧, 掃得太快或者太慢效果都未必理想, 重摸索緊.

搵日得閒D再出街掃過.

seasex

上載我的肖像

部機真係唔錯,下一代應該更強,電力方便得唔得?

頁數: 1 2 3 4 5共 62 回應
Post new topic   Reply to topic  到最上層  |  回到主題  |  搜尋 

討論區列表  |  Need a Login? Register Here 
 User Login
 User Name:
 Password: