5 月 11 日 (星期六) | 會員登記|會員中心
手機討論
Post new topic   Reply to topic  到最上層  |  回到主題  |  搜尋 
頁數: 1共 6 回應
上個主題 :: 下個主題  
作者 訊息

ballball1986

上載我的肖像
題目我係個仲用緊5年前既N記機既人,想換部Smartphone…     Post time: 7 月 4 日

我已經有個心水 - HTC Nexus one

但其實我最主要係想有得wifi上網(facebook、youtube等),
而且能夠自己放片入部機睇。

Budget = $4000左右

請問大家有冇咩其他好推介?
Back to top

lmichael

上載我的肖像
題目Re: 我係個仲用緊5年前既N記機既人,想換部Smartphone…     Post time: 7 月 4 日

iphone3GS吧, 和記出台, 零機價, 月費300元, 無限上網.
觀看用戶檔案 回覆 Back to top

travelben

上載我的肖像
題目Re: 我係個仲用緊5年前既N記機既人,想換部Smartphone…     Post time: 7 月 4 日

HTC Desire, 一來四千幾, budget OK
速度快過 3gs

上載我的肖像

我用開DESIRE覺得唔錯,個MON大, D色又靚

王迦南

上載我的肖像

如果你有玩Plurk、Twitter和Facebook等社交網站,HTC Desire有FriendStream介面可一次過接收所有資訊,還可以自動把Facebook的頭像設定為來電顯示的頭像。

若果你單單鍾情於玩facebook,她有HTC Sense專屬的Facebook和Facebook for Android可供你選用,應該必有一款合你心意。

如果要玩Youtube,她已預設了專屬的小工具。

若你可以付出4千餘元買機,HTC Desire肯定是不二之選。

mk07

上載我的肖像
題目Re: 我係個仲用緊5年前既N記機既人,想換部Smartphone…     Post time: 7 月 5 日

HTC Desire is better .

green22

上載我的肖像
題目Re: 我係個仲用緊5年前既N記機既人,想換部Smartphone…     Post time: 7 月 7 日

htc desire!! operating system 用緊Andrioid 2.1, 有1 g cpu, screen 又大..

頁數: 1共 6 回應
Post new topic   Reply to topic  到最上層  |  回到主題  |  搜尋 

討論區列表  |  Need a Login? Register Here 
 User Login
 User Name:
 Password: