5 月 15 日 (星期三) | 會員登記|會員中心
Sony 單反討論區
Post new topic   Reply to topic  到最上層  |  回到主題  |  搜尋 
頁數: 1 2 3 4 5共 62 回應
上個主題 :: 下個主題  
作者 訊息

vickycheng

上載我的肖像
題目Re: HX1 作品交流區     Post time: 8 月 17 日

《花草樹葉》

Back to top

vickycheng

上載我的肖像
題目Re: HX1 作品交流區     Post time: 8 月 17 日

《城門水塘隨拍》
呢輯相大多數都有 set『內置濾色鏡』
有 d set COOL、有 d set GREEN
呢個 function 好方便
好似帶咗一套 filter 隨時候命

觀看用戶檔案 回覆 Back to top

dtmfok

上載我的肖像

thx, thebone
HX1 is so attractive. chings' photos let me 中毒ing.

vickycheng

上載我的肖像
題目Re: HX1 作品交流區     Post time: 8 月 18 日

琴日(sunday)發覺將『一掃全景模式』的掃描方向改變
原來又有新效果

即係咁......
將原本『上下掃』的方向改做『左右掃』
咁樣雖然 d 相窄o左
但高度可以闊番好多
(唔知各位明唔明我講乜)

琴日(sunday)發覺將『一掃全景模式』的掃描方向改變
原來又有新效果

即係咁......
將原本『上下掃』的方向改做『左右掃』
咁樣雖然 d 相窄o左
但高度可以闊番好多
(唔知各位明唔明我講乜)

《銅鑼灣掃街》

thebone

上載我的肖像
題目Re: HX1 作品交流區     Post time: 8 月 18 日

dtmfok, 我都係俾人毒姐.....

>>>《花草樹葉》

好 sharp 呀 vicky!!!

>>>將原本『上下掃』的方向改做『左右掃』

E... 我一路都係咁掃架, 係會wide D 架!!

thebone

上載我的肖像
題目Re: HX1 作品交流區     Post time: 8 月 19 日

28...

560...

原圖真係D書名都睇晒, 小弟孤陋, 咁大個仔都未用過20x既鏡....

vickycheng

上載我的肖像
題目Re: HX1 作品交流區     Post time: 8 月 19 日

哈...bone兄
講起上o黎.....呢 d 高倍數 dc 我玩過好幾部了
HX1 的遠端焦距確係最好質素

thebone

上載我的肖像
題目Re: HX1 作品交流區     Post time: 8 月 21 日

六張合一, 學Vicky話齋, 紮馬都冇...

HX1

thebone

上載我的肖像
題目Re: HX1 作品交流區     Post time: 8 月 21 日

>>>講起上o黎.....呢 d 高倍數 dc 我玩過好幾部了

Vicky, 見過你玩OM都好令呀!!!

hauy

上載我的肖像
題目Re: HX1 作品交流區     Post time: 8 月 22 日

又一個新手來了

試了很多次才影到的彩虹

用了美食mode 影的

vickycheng

上載我的肖像
題目Re: HX1 作品交流區     Post time: 8 月 24 日

《橫掃城門水塘》

panerai

上載我的肖像
題目Re: HX1 作品交流區     Post time: 9 月 11 日

.

你兩個.....

放毒放到呢邊 ^ _ *

.

c_h_pang

上載我的肖像
題目Re: HX1 作品交流區     Post time: 9 月 30 日

Thkx Ching !!

thebone

上載我的肖像
題目Re: HX1 作品交流區     Post time: 10 月 20 日

好耐冇映相la...

HX1

zero1989

上載我的肖像
題目Re: HX1 作品交流區     Post time: 10 月 27 日

[Img]http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs093.snc3/16057_161695392814_561837814_2744471_3512400_n.jpg[Img]

頁數: 1 2 3 4 5共 62 回應
Post new topic   Reply to topic  到最上層  |  回到主題  |  搜尋 

討論區列表  |  Need a Login? Register Here 
 User Login
 User Name:
 Password: